Support en trainingen voor technici

De complexiteit van systemen in voertuigen neemt flink toe. Daarmee worden de dagelijkse werkzaamheden voor technici telkens uitdagender. Met ons label 'CLEVER DiagnostiX', leveren wij een compleet programma van technische ondersteuning, informatie en trainingen.

Technische ondersteuning

Tijdens de dagelijkse werkzaamheden lopen technici regelmatig tegen uitdagingen aan. CLEVER DiagnostiX bestaat uit een ervaren supportteam dat rechtstreeks in verbinding staat met de technici in de werkplaats. Met CLEVER DiagnostiX leveren we diepgaande ondersteuningsmogelijkheden, met als doel om technici snel vooruit te helpen wanneer ze even hulp nodig hebben. Deze ondersteuning kan zijn op de apparatuur, het voertuig of machine of verstrekken van informatie (Hotline support), het uitvoeren van remote services (Remote support) of diagnosehulp op locatie (Onsite support).

support-clever

Technische trainingen

Daarnaast bieden we technische trainingen op het gebied van diagnose, elektronica en ondersteltechniek. Met als doel om technici op de hoogte te houden van de nieuwste technieken binnen zowel voertuigen, als de toe te passen apparatuur. Dit stelt technici in staat om hun werk met meer plezier en efficiëntie uit te voeren.

solera-vhc-training-01

“Met meer dan 25 jaar ervaring in het ondersteunen van voertuigtechnici en een sterke visie op toekomstige technologische ontwikkelingen, sta je er nooit alleen voor.”


Wil je dat de technici in jouw werkplaats ook kunnen terugvallen op onze ondersteuning? Neem contact op voor meer informatie.